Lokasi Pusat Penyortiran MKZ di Google Maps dan Alamatnya!

L

Pencarian Pusat Penyusunan MKZ telah meningkat dalam tempoh sebulan ini. Sebabnya masih tidak diketahui tetapi mungkin disebabkan oleh musim membeli-belah di Malaysia di pelbagai portal seperti Lazada, Shopee, dan lain-lain.

Beberapa pusat penyusunan lain yang penuh dengan bungkusan adalah Pusat Penyusunan PCH Shopee, U10, dan Pusat Penyusunan MP3 juga.

Dengan itu, ramai pembeli dan pelanggan mencari Pusat Penyusunan MKZ yang berpangkalan di Melaka dan bandar-bandar lain.

Saya telah mencuba yang terbaik untuk mencari lokasi yang tepat, tetapi saya hanya dapat mencari lokasi terdekat yang mungkin kepada Pusat Penyusunan MKZ.

BACA JUGA: Pusat Penyusunan DDR

Alamat Pusat Penyusunan MKZ

Dari apa yang saya perhatikan, kebanyakan bungkusan yang disusun melalui pusat MKZ, mereka berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa MKZ (Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka).

Jadi, inilah alamat Lapangan Terbang dan bukan Pusat Penyusunan MKZ.

Alamat: Jalan Lapangan Terbang Melaka, 75350 Batu Berendam, Malaysia

MKZ Sorting Center

Lokasi Pusat Penyusunan MKZ di Google Maps

Inilah lokasi tepat Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka di mana Pusat Penyusunan MKZ terletak (di sekelilingnya).

Bungkusan yang diterima dan diedarkan di pusat penyusunan MKZ mungkin datang dari perkhidmatan kurier mana-mana seperti Shopee Express, Poslaju, atau malah J&T.

Saya masih tidak mempunyai maklumat yang kukuh tentang syarikat kurier mana yang mempunyai Pusat Penyusunan MKZ sebagai pusat bungkusan mereka. Saya akan mengemaskini pos ini sebaik sahaja saya mendapatkan lokasi tepat untuk Pusat Penyusunan MKZ.

Sementara itu, jika anda tidak puas hati dengan syarikat kurier anda sekarang dan mencari perubahan, anda boleh semak kadar kurier Poslaju dan lihat sama ada ia sesuai untuk anda kerana perkhidmatan mereka terbaik di Malaysia dan luar negara juga.

Anda juga boleh menghubungi cawangan Poslaju terdekat jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang perkhidmatan mereka atau ingin menghantar bungkusan.

Sehingga itu, jika anda merupakan salah seorang pelanggan yang bungkusannya terperangkap di Pusat Penyusunan MKZ, anda boleh komen di bawah mengenai syarikat kurier yang membawa bungkusan anda, dan saya akan cuba mempercepatkan proses penghantaran anda.

Referensi terkait:

About the author

Haris Marsya

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Topics