Lokasi Pusat Penyortiran DDR Shopee – Ketahui Di Sini!

L

Pusat penyusunan seperti Soc 3, Soc 2, U 10, PRK, dan lain-lain telah menjadi tajuk utama kerana pengguna tidak dapat mengesan lokasi pusat penyusunan ini. Dengan itu, Pusat penyusunan DDR adalah lokasi lain yang pengguna tidak sedar.

Jadi, dalam artikel ini, kita akan membincangkan Pusat penyusunan DDR, lokasinya, maklumat hubungan, dan waktu operasinya. Ini kerana banyak pengguna telah mengadu tentang status penjejakan Shopee Express mereka seperti “paket anda telah tiba di Pusat penyusunan DDR” atau “Paket anda sedang diangkut ke [Pusat penyusunan DDR].”

Lokasi Pusat Penyusunan DDR Shopee

DDR Sorting Centre Shopee Express

Menurut pengguna Shopee Express, lokasi Pusat Penyusunan DDR berhampiran dengan Pelabuhan Barat Klang. Berikut adalah alamatnya: Pelabuhan Barat, 42920 Port Klang, Selangor.

Walaupun ini mungkin tidak tepat, banyak pengguna telah menunjukkan lokasi ini apabila mereka mencari. Ini mungkin disebabkan oleh banyaknya bungkusan yang masuk dan keluar antarabangsa di pelabuhan ini, jadi ada kemungkinan besar lokasinya tepat, tetapi tidak dapat disahkan lagi kerana tiada maklumat rasmi dari wakil Shopee Express.

Selain itu, banyak pengguna telah membincangkan bahawa Pusat penyusunan DDR mungkin berada di salah satu daripada kawasan ini juga, seperti Johor, Pulau Pinang, Perak, Sabah, Kedah, Melaka (Malaka), atau Kota Kinabalu.

Jadi, terdapat kemungkinan bahawa Pusat penyusunan DDR Shopee Express boleh terletak di pelbagai bandar dan negeri yang mempunyai nama yang sama, dan pengguna bingung tentang bandar mana bungkusan mereka berada pada masa ini.

BACA JUGA: Pusat Penyortiran PRK

Lokasi Pusat Penyusunan DDR Shopee Express di Google Maps

Tiada maklumat yang tepat tentang lokasi pusat penyusunan DDR Shopee Express. Tetapi berdasarkan alamat yang diberikan di atas, jika anda mencari lokasi itu, inilah alamatnya:

Tetapi pastikan, sebaik sahaja kami mendapat respons daripada wakil rasmi, kami akan mengemaskini lokasi pusat penyusunan DDR yang tepat dalam artikel ini.

Perlu diingatkan bahawa lokasi ini hanya untuk pengedaran dan pengumpulan bungkusan Shopee Express kerana ia digunakan sebagai pusat penyusunan. Ia tidak tersedia untuk pengambilan atau kemudahan penurunan sendiri.

Nombor Hubungan Pusat Penyusunan DDR!

Berikut adalah nombor hubungan pusat penyusunan DDR Shopee Express: +603-2777-9222. Cuba dan lihat jika ada yang menjawab panggilan anda kerana ia biasanya sibuk sepanjang masa. Kami memahami bahawa menjejaki bungkusan Shopee Express anda adalah penting kerana anda mungkin mendapatkannya untuk diri sendiri dengan segera atau untuk memberikannya sebagai hadiah kepada orang yang anda sayangi.

Waktu Operasi Pusat Penyusunan DDR Shopee Express

Isnin hingga Jumaat: 9 pagi – 5:30 petang

Sabtu: 9 pagi – 1 petang

Ahad: Tutup

Soalan Lazim tentang Pusat Penyusunan DDR

Berikut adalah beberapa soalan lazim dari pelanggan yang mempunyai bungkusan terperangkap di Pusat Penyusunan DDR.

1. Bolehkah Saya Ambil Bungkusan Saya Terus dari Pusat Penyusunan DDR?

Tidak, itu tidak mungkin kerana bungkusan masih dalam perjalanan ke destinasi apabila sampai di Pusat Penyusunan DDR. Tunggu pasukan penghantaran Shopee untuk menghantar bungkusan ke pintu anda.

2. Bolehkah Saya Menyerahkan Bungkusan Saya di Pusat Penyusunan DDR?

Tidak, itu tidak mungkin kerana ia adalah pusat penyusunan dan bukan tempat penyerahan bungkusan anda. Anda perlu mengunjungi cawangan Shopee Express berdekatan anda untuk menyerahkan bungkusan anda.

3. Di Mana Pusat Penyusunan DDR Terletak?

Lokasi tepat pusat penyusunan DDR adalah Pelabuhan Barat, 42920 Port Klang, Selangor, tetapi anda tidak boleh mengunjungi pusat tersebut kerana pengambilan bungkusan secara langsung tidak mungkin dari fasiliti penyusunan.

Pendapat Akhir Mengenai Pusat Penyusunan DDR Shopee

Pusat Penyusunan DDR menghadapi banyak bungkusan masuk kerana aktiviti membeli-belah yang sibuk. Walau bagaimanapun, jika anda mengetahui lokasi pusat penyusunan DDR yang tepat, beritahu kami di bahagian komen di bawah supaya kami dapat mengemaskini maklumat yang sama di laman web Poslaju Tracking kami. Dan jika tidak, kami akan mengemaskini maklumat tersebut sebaik sahaja kami mengetahui lokasi yang tepat.

Referensi terkait:

About the author

Haris Marsya

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Topics